• 4 bladen vanaf

  5,49

  Samen in één pakket

Abonnementen

Elke week Liny’s in uw brievenbus? Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een abonnement op uw favoriete pakket of op een van de andere mooie titels.

Voor vragen en informatie over uw abonnement kunt u bellen naar 088-133 87 09 of mailen naar klantenservice@linys.nl

 • image

  Liny’s

  Iedere week Liny’s thuisgestuurd? Dat betekent gezelligheid en urenlang leesplezier! Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een abonnement.

  TIP: geef Liny’s cadeau

 • image

  Weekend

  Weekend is voor iedereen die op de hoogte wil zijn van het laatste nieuws over de sterren uit binnen- en buitenland. Lees je Weekend, weet je meer. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een abonnement.

 • image

  Vriendin

  Vriendin is een echte ‘vriendin’ aan wie je je verhaal kwijt kunt en die je begrijpt. Met Vriendin voel je je nooit alleen. Vriendin: Echt. Zoals jij. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een abonnement.

 • image

  Party

  Hou je van Nederland, dan hou je van Party! Party staat voor vaderlandse gezelligheid en brengt wekelijks de Hollandse sterren bij jou thuis. Met Party is het altijd feest! Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een abonnement.

 • image

  Mijn Geheim

  Mijn Geheim is een vriendin die jou haar hartsgeheimen toevertrouwt of die jou vertelt wat haar is overkomen. Mijn Geheim staat voor delen, verbinden en versterken. Bekijk de verschillende mogelijkheden voor een abonnement.