• 4 bladen vanaf

    4,49

    Samen in één pakket

Vragen

Hoe maak ik kans op een prijs met Liny's Puzzelmix?

Elke week vindt u in Party Liny's Puzzelmix. Als u alle puzzels heeft opgelost, kunt u de gevonden letters invullen op de bon die op de laatste pagina van Liny's Puzzelmix staat. Stuur deze voor de aangegeven datum naar het opgegeven adres. Na afsluiting van elke weekronde vindt de trekking plaats. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Daarnaast worden de winnaars bekend gemaakt in weekblad Party en op deze website. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
De Superpuzzel doet niet mee met de prijzen. U kunt geen prijs winnen met de oplossing van de Superpuzzel.

Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Dit kunt u wijzigen met behulp van het contactformulier op de pagina Contact. Vul in dit formulier uw oude en uw nieuwe e-mailadres in. U ontvangt een e-mailbevestiging op uw nieuwe e-mailadres.

Waarom is een abonnement even duur als Liny's los in de winkel?

In Liny’s zitten elke week 4 tijdschriften, met een waarde tot € 14,08. Deze zijn in de winkel samen verkrijgbaar voor slechts € 4,49 (in de even weken) of € 5,99 (in de oneven weken). In de oneven weken kost Liny’s € 1,50 meer, doordat er in deze weken een (wisselend) duurder tijdschrift in het pakket zit. Omdat het pakket zo scherp geprijsd is, kunnen we het abonnement niet veel goedkoper maken dan de prijs in de winkel. Het voordeel van een abonnement op Liny’s? U bent iedere week verzekerd van een nieuwe Liny's op de mat en elke week urenlang leesplezier!

Vragen over uw abonnement?

Ik heb geen Liny's ontvangen

U heeft een abonnement op Liny's maar deze week niets ontvangen? Dat is vervelend! Alvast excuses voor het ongemak.

Hoe neem ik een abonnement?

Wilt u iedere week op donderdag Liny’s bij u thuis in de brievenbus? Dan kunt u een abonnement nemen. Er zijn verschillende abonnementen mogelijk. Deze vindt u op de pagina Abonnementen

Hoe gaat u om met mijn gegevens?

Hoe we omgaan met uw gegevens kunt u vinden in onze privacy statement. Deze kunt u lezen door hier te klikken.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Om uw abonnement op Liny’s Leespakket op te zeggen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Opzeggen per e-mail

Via klantenservice@linys.nl kunt u uw abonnement per e-mail opzeggen. Wij vragen u in elk geval de volgende gegevens in deze e-mail te vermelden:

• Voor- en achternaam
• Straat, huisnummer, postcode en woonplaats
• Naam van het tijdschrift dat u op wilt zeggen
• De reden van opzegging

Het is niet nodig om uw abonneenummer hierbij te vermelden. Na ontvangst van uw e-mail wordt uw opzegging binnen 3 werkdagen verwerkt en krijgt u een bevestiging per e-mail. Hierin kunt u lezen wanneer uw abonnement afloopt.

Telefonisch opzeggen

Via telefoonnummer 088-133 87 09 kunt u uw abonnement telefonisch opzeggen. Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur.